Responsive Ad
Responsive Ad
Featured Games
Cookie Consent

We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.

404Something Wrong!

The page you've requested can't be found. Why don't you browse around?

Take me back
Featured Apps

APMODY

Mauris lacus dolor, ultricies vel sodales ac, egestas vel eros.

webpaylaşım

Situs Coder Blogging yang menyediakan tutorial seputar Blog, Coding, dan Editing. Belajar Fundamental Programming disinlah tempatnya!

Code Pelajar

Fundamental Programming.

See All

Fraps Programı Oyunda Video Kaydetme


FRAPS PROGRAMI ( OYUNDA VİDEO KAYDETME )

İnternet üzerinde binlerce oyun ve bu oyunları oynayan milyonlarca kuyllanıcı var. Sosyal ağlardanda geri kalmayan bir çok kişi oynadıkları bu oyunları sosyal medyada görüntülenip beğendirmek ister. Oyunlarda Video çekimi oldukça popüler , bende size framp programı yani (oyunda video kaydetme) programını açıklayacam, hem çok kullanışlı hemde küçük boyutlu olması avantaj sağlıyor. Bu şekilde oyunda hem video kaydedip hemde ekran görüntüsü alabilirsiniz, ayrıca bilgisayar ekranı üzerinde yaptığınız her ayrıntıyla beraber web sitelerinde yapılan yayın dahi video kaydını alabilirsiniz . İşte size oyunda video kaydetmeniz için en iyi program.

indirme linki:  fraps indir


FPS BÖLÜMÜ





1- FPS işaretini buradan kapatıp açabilirsiniz. Yandaki ''disable'' seçeneğinden ise bu tuşu değiştirebilirsiniz.

2- Video anında FPS işaretinin yerini bu tuşla değiştirebilirsiniz. Ayrıca yandaki ''disable'' seçeneği ile bu tuşu değiştirebilirsiniz.

3- FPS işaretinin nerede duracağını o bölümden deçebilirsiniz. Eğer FPS işaretini istemiyorsanız ''Hide Overlay'' seçeneği ile FPS işaretinin gözükmemesini sağlayabilirsiniz.

MOVİES BÖLÜMÜ


 

1- Buradan çektiğiniz videoların kaydolacağı bölümü seçebilirsiniz.

2- Buradaki tuşa bastığınızda video çekime başlar, bir daha basarsanız çekim durur. Ayrıca ''Disable'' seçeneği ile bu tuşu değiştirebilirsiniz.

3- Eğer ''Record Win7 sound'' seçeneğini işaretlerseniz video anında arkaplan sesleride kayıt altına alınır.

4- Buradan videonuzun saniyede kaç kare alacağını seçebilirsiniz. İstediğiniz seçenek şıklarda yoksa ''29.97'' yazan bölümden kendi seçeneğinizi girebilirsiniz.

5- Eğer ''Record external input'' seçeneğini işaretlerseniz video anında mikrofondan konuştuğunuz seslerde kayıt altına alınır. ''Only capture while pushing'' seçeneğini işaretlerseniz ise oradaki tuşa bastığınız sürece mikrofondaki konuşmalarınız kayıt altına alınır. Ayrıca oradaki ''Space'' tuşunu değiştirebilirsiniz.

6- Orada ayarladığınız süre video başladığı anda başlar ve o süre bittiğinde videoda otomatik olarak kesilir.

SCREENSHOTS BÖLÜMÜ


 

1- Burada çaktiğiniz resimlerin kaydolduğu yer gösterilmektedir. İsterseniz ''Change'' seçeneğinden bu yeri değiştirebilirsiniz.

2- Orada gösterilen tuşa bastığınızda ekran görüntüsü alınır. İsterseniz ''Disable'' seçeneğinden bu tuşu değiştirebilirsiniz.

3- Burada ise aldığınız ekran görüntülerinin hangi formatta kaydolacağı sorulmaktadır. İstediğiniz seçeneği seçebilirsiniz.

NOTLAR:


1- Bu mesaj kesinlikle alıntı değildir. Tamamen kendi uğraşlarımla hazırladığım mesajdır.

2- Anlamadığınız veya merak ettiğiniz konularda yorum kısmından bana ulaşabilirsiniz.

3- hızlı yazmaya çalışmamdan dolayı yazım yalnışı görürseniz şimdiden özür dilerim.



ALINTIDIR[http://forum.donanimhaber.com/]