Responsive Ad
Responsive Ad
Featured Games
Cookie Consent

We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.

404Something Wrong!

The page you've requested can't be found. Why don't you browse around?

Take me back
Featured Apps

APMODY

Mauris lacus dolor, ultricies vel sodales ac, egestas vel eros.

webpaylaşım

Situs Coder Blogging yang menyediakan tutorial seputar Blog, Coding, dan Editing. Belajar Fundamental Programming disinlah tempatnya!

Code Pelajar

Fundamental Programming.

See All

Seo ve seo iyleştirme teknikleri

Kısaca seo

Seo Nedir ?

İngilizce Search Engine Optimization kelimelerin baş harflerinden oluşan SEO, arama motoru iyileştirmesinin  kısaltması olarak kullanılmaktadır.  Arama motorlarından en yüksek sayıda ve nitelikli ziyaretçiyi çekmek için yapılan işlemler bütünü de diyebiliriz.





Seo hakkında daha fazla bilgi edinmek için Google seo başlangıc rehberine giriş yapın.



Seo Nasıl Yapılır?


 Seo yöntemleri hakkında sağlıklı bilgi edinmek gerçekten zordu, bilgi ve deneyimin çok değerli olduğu arama motoru sıralaması yarışlarda uzmanlar kendine rakip yaratmak istemiyordu. Google web yönetici yardımları ve özellikle Matt Cutts’ın bu puslu havayı dağıttı. Bende sitemde kendi kullandığım seo araçları ve seo makalelerini deneyim süzgecinden geçirerek yayınlamaya karar verdim. İyi bir seo çalışması uzun vadeli bir öngörü (spamdan kaçınmak, arama gelişimini yorumlamak, ziyaretçi eğilimlerini anlamak), ciddi işletme bilgisi (kendinizi müşteri yerine koyup sitenin geliştirilmesi), linkleme ve web tasarım bilgisi gerektiri. Makaleleri okudukça daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.

Arama motorları için kolaylıkları

  • Fotoğraflar için alt etiketleri oluşturur buda arama motorlarının fotoğrafın ne denli olduğunu
anlar(alt="fotonun açıklaması").
  • Oluşturulan linkler için title etiketi ouşturur linkin amacını açıklar (title="linkin açıklaması")
  • Taramalarda veriyi daha hızlı indexlemek için kolaylık sağlar, kodlamalarda az ve öz ilkesiyle.
Farklı bir yöntem daha:
Baclink yapın, farklı sitelerden dış link alın kaliteli siteler olmasına dikkat ederek belirli zamanlarla belirli sayıda.

Seo için bir ipucu daha

Bunu seo için derlenmiş özet kabul edebilirsiniz, ben farklı bir anlatımda yaptım az ve öz bir biçimde. Bunuda şöyle üstünden geçiyim, çok fazla metin yani yazı insanlarda sıkılmaya yol açar. Ziyaretçi tamamını okumadan sayfayı kapatır sizde amacınıza ulaşamazsınız. Umarım beğenmişsinizdir, seo ücretli ücretsiz domain demeden herkese eşit koşularla olur unutmayın.