Responsive Ad
Responsive Ad
Featured Games
Cookie Consent

We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.

404Something Wrong!

The page you've requested can't be found. Why don't you browse around?

Take me back
Featured Apps

APMODY

Mauris lacus dolor, ultricies vel sodales ac, egestas vel eros.

webpaylaşım

Situs Coder Blogging yang menyediakan tutorial seputar Blog, Coding, dan Editing. Belajar Fundamental Programming disinlah tempatnya!

Code Pelajar

Fundamental Programming.

See All

karşidakini etkilemenin yolları

Birini etkilemenin yollari

etkileyici yollar
etkileme

Ortak yön bulma
En etkili yol olmakla beraber en az bilinen yontemdir. Birinden hoslaniyor isenin ne ile meşkul olduğunu ve ne tarz şeyler den hoşlandığını bilmeniz sizin için bir avantaj ve yakınlık kurmak için bir fırsat tir. Bu çelişkiyle de aynı kanaatte oldugunuz veya aynı hobiyi tercih ettiğiniz kişilere de yakınlık duymanız daha kolaydır.

Farklılık duygusu yaratma

Birini etkilemek denince akla ilk gelen kendini olduğun dan daha özel göstermek. Bunu ya yetenekli olduğumuz bir konuda yeteneklerimizi göstererek veya bilinen etkileyici davranışlar da bulunarak karsimizdakini etkilemeye çalışırız. Farklı olduğumuzu göstermek bir kız veya erkek farketmez etkilemenin bilinen ve işe yarar bir yoludur.

Tavır takinma

Hoşlandığınız kişinin soylediklerinde hep bir mana ve celiski bulma, bu sizi diğerlerinden ayırt edecektir vede dikkat çekmenize yardımcı olacaktır. Dikkat etmeniz gereken  tek şey doğruluk ve mantık dışına çıkmama.  Bunun için önceden aklınız da bir kurgu olusturmanız gerekir

Zekanizi ön plana çıkarın

Şu bir kesindir, herkez zeki insanları sever.

Göz teması

Birini etkilemek için göz teması kurmak o kişide hormon salgısı üretmesine ve size karşı ilgi duymasına neden olur. Bu göz teması aşırıya kaçmayacak şekilde ve bir kaç keskin bakış olarak yeterli olacaktır.

Aciz kalmak

Aciz kalmaktan kastım 'mahcup olmak, acınası görünmek' bu çoğu zaman gerçek aşka dönüşür.Bunlar sadece kendi gözlemlerim, ve hepside işe yaradı. Not: sevdig