Responsive Ad
Responsive Ad
Featured Games
Cookie Consent

We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.

404Something Wrong!

The page you've requested can't be found. Why don't you browse around?

Take me back
Featured Apps

APMODY

Mauris lacus dolor, ultricies vel sodales ac, egestas vel eros.

webpaylaşım

Situs Coder Blogging yang menyediakan tutorial seputar Blog, Coding, dan Editing. Belajar Fundamental Programming disinlah tempatnya!

Code Pelajar

Fundamental Programming.

See All

XML hata iletisi sorunu ve çözümü

Blogger şablon yüklemede xml hata iletisi

Blogger şablon yükleme ve yedeklemede eğer"Şablonunuzu kaydedemedik. Şablonunuz doğru şekilde oluşturulmadığından ayrıştırılamadı. Lütfen tüm XML öğelerinin doğru şekilde kapatıldığından emin olun. XML hata iletisi:" alıyorsanız iki seçenekle düzeltebilirsiniz.

xml hatası ve çözümü
xml hata örneği
İndirdiğiniz şablonu yüklemeden önce Şablon-htmlyi düzenle sekmesinden şablonu biçimlendir dedikten sonra yüklemeyi normal bir şekilde yeniden yükleme.

Kesin çözüm için

Eğer düzelme olmazsa kesin çözüm için, blogger panelinden aynı şekilde şablon-htmlyi düzenle dedikten sonra çıkan pencerede Ctrl-a yardımıyla tüm kodları seçip siliyoruz. Bu işlemden sonra indirdiğiniz şablon dosyası içerisinde xml uzantılı klasöre sağ tıklayıp-not defteri olarak açıyoruz.
Çıkan pencere içerisindeki kodların tamamını Ctrl-a yardımıyla seçip kopyaladıktan sonra blogger kontrol paneli şablon-htmlyi düzenle ve sildiğimiz kodların yerine yapıştırıp kaydediyoruz.Sorununuz çözüldü artık yeni şablonunuzu kullanabilirsiniz. Sonraki blogger temalarınızdada aynı şekilde xml hatası alırsanız bu şekilde çözebilirsiniz.

    alternatif çözüm
    not defteri açma
not:Ekran özelliklerinde herhangi bir bozukluk ve şablonda kayma olmaz ve sonraki şablon yüklemelerinde bu sorunla karşılaşmanız olasıdır.